torstai 3. syyskuuta 2009

http://www.hotcarssexywomen.com/Corvette-Stingray-Model-page1.html

Autot ja naiset

Hra Kiesi sanoi ääneen jotain sellaista, jonka jokainen kansalainen on aavistanut sisimmässään. Vai mitä muuta kertovat kelteisillään autojen konepelleillä makaavat daamit? Onko heidät palkattu pakkotoimenpitein tyydyttämään autonostajien(miespuolisten!) salaisia päiväunia? Mitä kertovat autoteollisuuden ja rengastehtaiden amerikoissa alkunsa saaneet "tyttökalenterit"? Eikö juuri sitä, että auton ostajina ovat olleet pääasiassa miehet? Eikä nykyään ole mikään uutuus, että seksillä myydään aivan kaikkea.
Kun Anna erikoisnumerossaan haastattelee erään autoketjun myyntiorganisaatioon kuuluvaa johtajaa, tulee kysyneeksi mikä lehden tarkoitus on. Herättää keskustelua vai kartoittaa vallitsevia stereotypioita? Vaikka po. henkilö esiintyy ikäänkuin yksityisajattelijana, niin hän puhuu vertauskuvallisesti autoista sihteessa naiseen. Se häristä puhuu, ken härillä ajaa !? Nykyään saa jokainen julkisuudessa suunsa avaava varoa, ettei sano mitään eli on paikalla, muttei läsnä. On otettava huomioon taustayhteisönsä, tasa-arvo, poliittinen korrektius ja vain tutkijan tittelillä oleva voi tutkimukseensa perustuen todeta jotain rehellisyyden nimissä.
Meitä hallitsevat nykyään salamannopeasti reagoivat nettiyhteisöt. Kukaan ei kysele niiden herättämän arvomaailman perusvaikuttimia. Kuka vain voi keksiä kampanjan ja siinä liemessä olemme: myöhemmät selitykset ovat ihan turhia- Kansa vaatii päitä pölkylle ja saatuaan yhden uhrin jossain toisaalla pystytetään jo hirttopuuta seuraavalle uhrille, jonka kansantribunaali on päättänyt mestata. Tällä en tarkoita, että keskustelua pitäisi rajoittaa, mikäli ei liikuta rikoslain tarkoittamilla alueilla. Yksi ongelma kaikessa on: syytetyllä ei ole puolustusasianajaa ja itse on turha puolustautua. Sellainen ääni hukkuu syytöshuutoihin.
Tasa-arvovaltuutettu osoitti viisautta olemalla sekaantumatta kiistaan :)
Milloinkahan teflonpintaiset poliitikot vetävät epäonnistuessaan samanlaiset johtopäätökset kuin kaupallisen alan johtajat? Meillä se ei kuulu kulttuuriin, vaikka netti ja media huutaisivat kilpaa ja kääntäisivät peukalonsa alas merkiksi lopullisesta häviöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti